BCO-service schilders Breda.

Budget zomer&winter schilder

Budget zomer & winterschilders      BCO logo
logo_fnv_zbo

U wilt uw huis op orde hebben en het onderhoud hoort daarbij. Voor het schilderwerk en onderhoud binnen en buiten doet u een beroep op de BCO-service! Wist u dat als u nu de schilders van BCO-service reserveert voor 2020 u tot wel 5% op uw offerte kan besparen.

Zie onze actie op Facebook.

De schilder specialist is al jaren in Nederland een begrip gedurende de winter en zomer maanden.
Binnen 24 uur een offerte voor uw schilderwerk en profiteer van de hoge kortingen10489722_327161684107810_2724625078472880388_nMooie schilder dagen in Nederland kunnen schaars zijn, wij van BCO-service verhogen daar waar nodig onze capaciteit en materiaal in elk seizoen, zodat uw project efficiënt en kundig wordt uitgevoerd.

Kies voor nieuwe, verrassende kleurstellingen. Of behoud juist de sfeer en   uitstraling in uw huis. De BCO-service schilder is er voor particulieren en   verenigingen van eigenaren (VvE’s) woningcoöperaties, gemeentelijke instellingen.

.3[1]

De BCO-service schilder staat klaar om binnen én buiten het schilderwerk onder handen te nemen.
Onderhoud buiten in de koude maanden? Jazeker. Door gebruik te maken van nieuwe technieken pakt hij ook het buitenwerk aan: de gevel, de kozijnen,kortom al uw schilderwerk.

De BCO-service schilder is de vakman die wanneer dat nodig is zorgt voor steigers en afscherming van uw project. Ook heeft hij speciale verven die in elk jaargetijde bijdragen aan een perfect eind resultaat. Uiteraard kunt u rekenen op onze kwaliteitsgaranties en een deskundige begeleiding. U hebt er geen omkijken naar!

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op en ontvang uw
offerte binnen 24 uur !

BCO-logo2.bmp